Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Йовбак У$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Йовбак У. С. 
Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів [Електронний ресурс] / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.017 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Йовбак У. С. 
Технологічні параметри виробництва гарбузової термостабільної начинки [Електронний ресурс] / У. С. Йовбак, В. В. Петренко, Н. І. Бєла // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 181-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 406.175 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Йовбак У. С. 
Фізико-хімічні властивості пектинів з різним ступенем етерифікації та обґрунтування умов їх використання в кондитерських виробах [Електронний ресурс] / У. С. Йовбак, В. В. Петренко, В. І. Оболкіна, І. В. Карпович // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.042 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського